Geslaagd!

Rowan is erg geduldig!

In één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Rowan is een super instructeur en legt alles heel duidelijk uit. Hij is ook erg geduldig en focust graag nog op de verbeterpunten. Onderweg is het altijd gezellig maar Rowan leert je tegelijkertijd alles over het autorijden. Met goede tips en veel duidelijkheid is dit dé rijschool om goed te leren autorijden. Bedankt Rowan voor de gezellige lesuren!

Bedankt Rowan!

Rowan de instructeur, die mij na zo'n 20 jaar (beginnen en niet afmaken) het vertrouwen heeft gegeven om nu eindelijk door te zetten. Ik heb mijn rijbewijs!
Zijn geduld, zijn inlevingsvermogen en waar ik de handdoek in de ring wilde gooien bleef hij vertrouwen houden. Ik kan niets anders zeggen dan dat deze rijschool de beste is!
Op mijn 42ste gaat er een wereld voor mij open!

Mijn praktijk examen in 1 keer gehaald.

Altijd hele leuke en vooral ook leerzame lessen gehad met Rowan. Zeer dankbaar voor de goede uitleg die ik elke keer kan gebruiken voor de volgende les. Dankzij deze goede uitleg heb ik ook in 1 keer mijn rij examen gehaald.

Enorm goede coach!

Mega relaxte rij instructeur! Houd van een grapje en laat je op je gemak voelen in de auto. 

Dankzij Rowan in 1x geslaagd !

Rowan is een gezellige en kundige instructeur. Met een mix van humor en serieus bezig zijn met het rijden is geen rijles saai.   Kwaliteit van het lesgeven is duidelijk belangrijk voor Rowan, hij stuurt je niet zomaar half-gereed de weg op na het halen van je rijbewijs. Ook heeft hij me goed begeleid met mijn ADD en hebben we er samen aan kunnen werken.

Lessen op eigen leertempo

Leuke, leerzame en vooral gezellige lessen! Ook met faalangst heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. De lessen zijn aangepast op je eigen leertempo, waardoor ik steeds zekerder werd in de auto.

Links ben ik, rechts is Rowan

Super goede instructeur, in 1 keer geslaagd en altijd gezellig gehad

Altijd een relaxed gevoel in de auto!

Ik heb een super gezellige tijd gehad met Rowan! Altijd serieus en zeker ook in voor een grapje. Hij heeft me altijd een relaxed gevoel gegeven in de auto. Zeker een aan te raden rijschool!

Top rijschool

Altijd leuk gehad tijdens het lessen echt een top rijschool/instructeur

De leukste lessen.

Ik heb een tijdje geleden mijn rijexamen gehaald, en heb de leukste lessen gehad.
Hij is een extreem goeie coach en leert het je echt goed! Het is altijd gezellig maar ook heel goed en netjes. 
Ik ben na het halen van mijn rijbewijs bijna niet zenuwachtig geweest voor het rijden en wist dat ik het aankon.
Een toprijschool ✅✅

Mijn rijbewijs in 1x behaald!

De uitleg was altijd duidelijk en helder, Rowan is een fijne rustige rijinstructeur. Ook waren de rijlessen flexibel in te plannen, erg fijn! Zeker aan te raden! :)

Een hele fijne instructeur!

Vandaag mijn examen gehaald door de goede lessen bij Rowan. Hij legt alles duidelijk uit en probeert je echt te helpen op een manier die voor jouw werkt. Is een hele fijne instructeur met wie je het gezellig kan hebben maar tegelijkertijd ook stappen maakt naar je examen toe. Echt een aanrader.

Alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen!

Rowan is een gezellige rijinstructeur die van een grapje houd. Hij is erg flexibel qua inplannen van de rijlessen. Hij laat tijdens het rijden inzien welke fouten je hebt gemaakt en hoe je dit kan oplossen.  Zeker een aanrader!

Ik raad rijschool Rowan zeker aan!

Rowan legt het goed uit, ook als je fouten maakt. Hij laat zien wat je fout hebt gedaan en daar leer je dan weer van! De lessen waren ook gezellig! Ik hoop dat jullie je bij Rowan gaan inschrijven om te gaan lessen!

Geen moment spijt van mijn keuze voor 

Rowan ziet wat je nodig hebt en speelt daar heel goed op in. Hij stelt je snel op je gemak in de auto, wat er bij mij voor zorgde dat ik me steeds zekerder ging voelen tijdens het rijden. Verder regelt hij uitdagende lessen, zo heb ik bijvoorbeeld een aantal keer geoefend met moeilijkere verkeerssituaties in Rotterdam. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Rijschool Rowan! Een aanrader dus!

Ik ben geslaagd met dank aan Rijschool Rowan.

Rowan is een supergezellige maar ook serieuze rijinstructeur. Hij wil een optimaal resultaat leveren, en de focus ligt op in 1x het examen halen. Ik was heel onzeker voor ik aan mijn rijbewijs begon, Rowan heeft mij dusdanig gemotiveerd en begeleidt dat ik in 1x geslaagd ben. Ik raad zeker iedereen aan om bij Rijschool Rowan te gaan rijlessen!

Rijschool Rowan heeft een fijne indruk achtergelaten.

Rowan was altijd flexibel met de rijlessen en ik heb nooit een saaie les gehad!

Super fijne rijinstructeur voor jong en oud.

Rowan heeft veel geduld, maar is altijd wel duidelijk. Ook op de late avondjes is de gezelligheid nog aanwezig. Al met al een dikke aanrader als je net als ik in 1x wilt slagen!

Maakt het rijden leuk!

Rowan is een hele fijne rustige rij instructeur. Maakt rijden leuk en laat je inzien welke fouten je hebt gemaakt en legt je uit hoe je dat kan oplossen op een fijne en overzichtelijke manier. Rowan leert je om te gaan met faalangst en andere spanningen. Zeker een aanrader!!!

Fijne en rustige instructeur

Rijschool Rowan heeft mij op een fijne manier geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Rowan is een hele fijne en rustige instructeur. Hij heeft veel geduld en legt alles goed uit. Hij streeft naar perfectie en dat zorgt ervoor dat je beter gaat rijden. Daarnaast laat hij je zien welke fouten je maakt en hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Ook is Rowan flexibel qua inplannen van rijlessen en altijd vriendelijk! Zeker aan te raden voor iedereen!